May 18, 2007, 5:05 PM

КУЧКА 

  Poetry
820 1 13
Време е да бъда вече кучка! Искам
над мен да треперят виновно мъжки ръце!
Да болят, разранени от сляпо прегръщане,
с нежния шепот на уморени нозе.

Време е да затръшвам със злоба вратата.
Без сбогом, без прошка да тръгвам напред.
Да бъда жестока, коварна - пустиня и вятър,
а над мен да треперят виновно две мъжки
                          ръце!

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??