Feb 1, 2009, 11:26 PM

Квартира 

  Poetry » Other
1578 0 32
Днес реших да изгоня хазяите.
Моят стих ще ни бъде квартира.
Заповядай, свободни са стаите.
Даже може да пием по бира.


Не държа да е нещо специално.
Не обличай най-новата риза.
И така ме привличаш. Фатално!
Като дойдеш, събуй се и влизай.


Има чехли за теб. До вратата.
Между другото, тя е отворена.
Аз ще сложа набързо халата
и ще спусна навсякъде щорите.


А пък после... За после не зная.
Предполагам не ти се прибира.
Стой, докато се върнат хазяите
и ще мисля за нова квартира.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??