Nov 20, 2007, 11:53 PM

Къде си Любов? 

  Poetry » Love
1653 0 6

 

 

Къде си, Любов?

Аз те търся навсякъде...

Аз те зова непрестанно...

 

Къде си, Любов?

Аз съм тук и те чакам...

Аз тъгувам за теб...

 

Къде си, Любов?

Аз протягам ръце да те докосна, да те сграбча...

Аз отварям душата си да те пусна във нея, да си винаги с мен...

 

Къде си, Любов?

Потърси ме...

Ела във деня ми...

Ела във нощта ми...

Те са твои, Любов...

Всичко мое е твое, Любов...

Ти само ме намери, Моя Голяма Любов...

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??