Jun 29, 2008, 7:51 PM

Където очите погубват сърцето... 

  Poetry » Other
697 0 1
 

Слагаш черни очила,
сякаш намяташ расото.
Не можеш черните дела
да скриеш от масите...

 

Поглеждаш зад грубата маска.
Не, не се плаши от тъмното!
Нали ти сам я избра,
сега чакай до утрото...

 

А утрото все не се изнизва
и вече ти не вярваш в небитието,
цялата ти същност до кости прогизва
там, където очите погубват сърцето...

© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??