Apr 5, 2018, 1:43 AM  

Къде си Обич? 

  Poetry » Love, Landscape
437 3 4

Отмива бавно залеза реката..
Денят заспива, идва вечерта.
И нежно носещ аромата на цветята
играе вятъра със моята коса.

 

Отпивам тихо пролетните аромати
от разцъфтяващата красота.
Прокрадва се навътре във гората
на славей сладкогласен песента.

 

И постепенно, идващи една след друга
звездите светват в небосвода сив.
Криле разперва нощна пеперуда
и нощна птица пее вопъл див.

 

Къде си Обич моя?
Тъй прекрасна
без теб не може да е вечерта.

 

Без тебе на душата ми покоят
угасва!
Остава само грозна самота.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??