Dec 25, 2007, 1:55 PM

Към България 

  Poetry » Other
611 0 6

Родино свята, мой корен, моя майка,
обич и най-свидно кътче на земята!

Напуснах те, а не е трябвало!
Далеч отидох, а така боли.
Сърцето ми по теб изгаряше,
докато скитах се по чуждите земи.

Без теб, Родино, бях като слепец -
без път и без посока.
Но някъде във своето сърце,
аз пазех любовта към теб дълбоко.

Тъгувах, страдах
на колене пред тебе падах.
Препъвах се и се изправях,
но никога не те забравях!

Живееш в мислите, в съня ми
в живота ми и в кръвта ми.
Напомняш за това, което,
горчиво страдаше сърцето.

Обичам те, безумно те обичам!
Завинаги на теб принадлежа.
Родино майко, пак към тебе тичам -
при тебе искам да умра!

 

© Надя Уорендър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??