Aug 11, 2009, 10:34 PM

Към художника... 

  Poetry
1301 0 15

Не, недей!

Не виждай музата в мен!

Лице и тяло търсиш

за пореден уникат.

Ще има пламък,

    но лице старее,

тялото ще се отпусне,

 а   ти   на   други музи

ще  издигаш храм.

 

Цветът да  бъда искам,

в  райската палитра

(липсващият...).

Та  аз  съм  смесица  от  хиляди бои.

На любовта ми

шарените подвизи

да виждат.

 

Подписвай  с мен...

                                                         (Художникът си ти.)

© Юлиана Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??