Apr 2, 2023, 2:13 PM

Към небосклона 

  Poetry » Love
396 1 2

Когато люлякът цъфти

си спомням първата целувка.
Сърце забързано тупти,
душата къпе се в милувка.

 

Не е вълшебство, нито сън,
а миг от младостта   ни свидна,
когато тичахме навън
към пролетната шир завидна.

 

Когато люлякът цъфти,
изплуват спомените  живи
и ангелска душа кръжи 
над образите ни щастливи.

 

Когато люлякът цъфти
отново ходя на чешмата.
Дори да зная - там не си,
но все те търся сред позлата.

 

Когато люлякът цъфти 
ще те очаквам на разклона.
И вярвам, че ще полети
душата ми към небосклона...

© Наташа Басарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??