Jan 22, 2010, 11:30 PM

Към реалността 

  Poetry
989 0 13

Чистотата е играчка за мръсници,
законите на хаоса го изискват,
а истината - плюс за зли езици.
Стените на абсурда ме притискат.

Доверието признак е на слабост,
а искреност е правене напук.
Повърхностното белег е за цялост.

Защо съм тук, защо съм още тук...

© Петя Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??