Aug 1, 2009, 6:42 PM

Към себе си 

  Poetry » Other
787 1 12

Помня те - мъничка, тиха,

все до полите на мама,

в детството още се скиташ,

искаш да станеш голяма.

С детско-наивни очи -

недоузрели бадеми,

гледаш света отстрани -

свят без лъжи и проблеми.

Помня те - слабичка, нежна,

стиснала в свойта ръчичка

с чувство за обич и грижа

своята малка сестричка.

Беше и сладко кокетна -

роклички, танци, балет.

Татко купуваше всичко -

беше щастливо дете.

Помня те, чудя се само

как се превърна във мен...

 

Само мечтата остана

в същите тези бадеми...

 

 

 

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??