Подтикват ме към престъпление,
а аз се дърпам и не ща!
От последното си провинение,
поука взех - да не греша!
Но ме молят пак да сбъркам
съкилийниците дяволити,
но черното аз още търкам
от ръцете си протрити!
Затуй сега те нека бягат,
а аз оставам да лежа!
Куфар няма те да стягат,
но греховете им тежат!
© Милица Игнатова All rights reserved.
Миличка, а ти си пиши както си знаеш и както си можеш - ясно е, че всеки ден шедьоври не се раждат, а тази ДРУГАРКА си я сложи... нали знаеш къде?!