Jul 29, 2008, 9:05 PM

Кърваво червена роза 

  Poetry » Phylosophy
4119 0 36

Душата,

кърваво червена роза

във нощите

понякога тъжи,

листенцата

красиви свива,

наежва

острите бодли.

Жестоко

шипчета забива

в мислите,

в сънищата ми дори

пронизва ги,

пробожда ги

и хлипа Тя,

защото я боли.

Но вместо кръв,

сълзи избликват,

отмиват в нея

черните следи.

На сутринта

отново е красива,

окъпана

на слънцето

блести.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??