обезличен
понасям кръста си
под ласките на бича
свещена безвъзвратност
поемам на война
срещу шаблоните
въоръжен до зъби
с банални стихове
безхлебни зрелища
за миг дори
безсилен взор
не ще извърна
а вселената
все тъй изтича
през пръстите ми
и често-често
от ревера си
припряно отупвам
късчета небе
(к)раят е близо
аз съм човек
преди употреба
прочетете
упътването
© Александър All rights reserved.