Dec 18, 2020, 10:53 AM

Късен снегопад 

  Poetry » For kids
546 1 6

 

Тази зима малкоснежна 
доста ме разочарова. 
Мина някак си служебно, 
знаете какво говоря. 

Но накрая - изненада -
падна мартенският сняг, 
и играя в снегопада
от зори, та чак до мрак. 

И от тука извод важен -
Не губи надежда свята!
Шанс да има и миражен, 
вярвай, вярвай, със душата. 

Смятам, че си ме разбрал, 
а аз отивам да играя. 
Снежко правя, айде, чал, 
и усмивка ти желая. 

25.03.2020.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??