Apr 1, 2009, 9:37 AM

Къща до оградата на света 

  Poetry
1089 0 29

Вдиша дъха ми,

че твоят не стигаше...

А още не знаеше,

че си пристигнал.

Правих къща с веранда

до оградата на света.

Близо си...

Оставих ти знаци

да стигнеш до мен -

смътна тревога за щастие,

неистова мъка,

че ме няма сега

и радостта от очакването.

Зелени светкавици -

твоите очи,

а край пътя -

дивите маргарити...

Чака те къщата

до оградата на света.

(ТИ си белязан с дъха ми...)

Нищо друго не е значимо.

 

Искаш ли

роза

на прага и да посадим...?

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??