Jun 29, 2013, 12:59 PM  

Къща на духовете 

  Poetry » Civilian
1135 1 1

Строено върху старо турско гробище,

в което са погребвали крадците,

превърнало се в гражданско позорище

с партийните интриги и лъжите... 

 

Това е днес Народното събрание,

събрало най-достойните  под покрива –

те нямат срам, не знаят покаяние,

не чуват вече на народа вопъла!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??