Jun 14, 2008, 4:33 PM

Късно 

  Poetry » White poetry
597 0 11
                                  Късно

            И когато без дърва
                                изгасне огънят,
            някой ще се  върне,
                                може би
            цигара да запали,
            но не ще намери
                                 въглени дори!

© Борислав Пелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??