Nov 16, 2008, 9:38 PM

Лабиринт 

  Poetry » Love
404 0 0
Златото, в косите ми събрано,
осветява пътя, който води
към мойта мисъл поетична.
И в чувства странни претопявам
нови сенки, които гъделичкат
сетивата на душата ми лирична!!!
В лабиринт на чувствата попадам
и трудно ще успея да изляза,
лутайки се ще пострадам
и с нарастващ миг
нежни чувства в мен нарастват!!!
Търся изхода, а той е там,
където простира се краят....
И искам да те прегръщам насън,
където тайните ми чувства се прокрадват!
Ти си лабиринт за мен,
в който ще се лутам, денонощно!
Вероятно е причината да се зараждат -
нови чувства с изход невъзможен!!!

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??