Jan 25, 2014, 12:55 PM  

Лебедово езеро 

  Poetry » Humour
677 0 7

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО

 

Кой ма щъркел укълва -
с мойта на балет ша одим.
На пияната й глъва
снощи тоз мерак й доди.

 

- А ма, Пено, `къв балет?
Роклята ти й от вторични.
Ша ти тряба туалет,
чи на дама да приличаш.

 

Па в глъвъта - я са виж!
Сякаш та й кълвало пили!
В тоз балет ку са явиш,
ша ги исправиш на кокили!

 

- Тъп си, Ганьо, чак си прос!
Кой ша да ма мене зяпа?!
Лебеди ша има и... таквоз...
езеро... како са сяпаш?

 

- Ти добре ли си, ма, оу!
Там ша тичат некви мацки -
нещу къту голу шоу.
Няма езера, ни патки!

 

- Как да няма бе, серсем!
Даже риба ша продават.
Сал за голо мислиш и съвсем
ут културата ни вдяваш.

 

- Пено, май у некой мол
с теб ша одим, ми са чини,
там - ша знайш - риба бол,
па културата ш` ти мини.

25. 01. 2014 г.
Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??