Jan 21, 2010, 12:48 AM

Лед 

  Poetry
539 0 0

Снегът затваря похлупакът си над мен
и с тихите си длани ме поглъща.
Очите ми превръщат се във лед,
сърцето ми в опустошена къща.

 

И някогашните емоции сега са -

красиви, бели, зимни пеперуди.

И моята любов, сама,
душите непокорни осквернила,
е леден спомен, скрит във самота.

© Енея Ендимион All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??