Oct 13, 2006, 10:04 PM

Ледена Кралица 

  Poetry
601 0 1

Ice Queen

Ледът в душата ти съм Аз!
Студът в сърцето ти съм Аз!
Зимата в ума ти съм Аз!

Кубчетата лед, падащи едно след друго, отравящи душата ти, са моите сълзи!
Студът в сърцето ти е моята нежна тъга!
Зимата в ума ти е моята ранена душа...

Ледът в душата ти е моя зимен ден!
Студът в сърцето ти е моят сиво-бял живот!
Зимата в ума ти е моята ледена съдба!

Ледът в душата ти е моята черна магия!
Студът в сърцето ти са моите вечни дела!
Зимата в ума ти са моите радостни успехи!

Докосни ме!
Разтопи ме!
Нарани ме!
Обичай ме!
Обсебвай ме!
Мрази ме!
Забрави ме!
Убий ме!

Неизлечима съм за теб...

Ти си мой отново и отново, усещайки празнината, самотата, тъгата... във вледения ти свят...

Ти си мой отново и отново, усещайки безпомощност, омраза, любов... в студения ти свят...

Ти си мой отново и отново, усещайки моето присъствие, моята любов, моята омраза... в зимния ти... приказен свят...

 

 

 

© Слава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??