Jul 6, 2011, 10:07 PM

Ледена усмивка 

  Poetry » Love
893 0 2

ЛЕДЕНА УСМИВКА

 

Изпрати ми твоята усмивка през снега.

Не искам друга придобивка - за да не замръзна в леда.

Въображението ми рисува огромна ледена пустиня,

В която сме само аз и ти - моята богиня.

 

Край нас се гонят силни ветрове,

Безкрайната белота ни пренася в други светове.

Снежинките покриват бързо нашите следи.

Потръпваме от студ, сякаш сме били тук и преди.

 

И носени от порива, загубваме и време, и вселена.

Любовта ни в много години е калена.

И макар че снегът е направил косите ни напълно бели,

Вървим уверено напред – ръце с тебе сплели.

© Евгени Генчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??