Jan 20, 2013, 7:14 PM  

Лежерно 

  Poetry
642 0 12



Без вятър 

снежинките застилат

и уличната глъч,

и самотата

с топла тишина.

Обичам да я слушам

и да си мисля за тази,

в твоите очи.

А в нея щом се потопя,

ме обвива

кадифена мекота,

цигулка лежерно зазвучава,

гласът ù ме обгръща

и времето

замира…



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??