Jun 10, 2014, 7:39 PM

Лека нощ, любов! 

  Poetry » Love
735 0 3

Ето, пак съм тук.
Пак назад се върнах.
Тихо е, не чувам нито звук,
не успях дори и да те зърна.
Няма те вече,
стрелките са спряли.
Сега си толкова далече,
да ме забравиш успя ли?
Всеки ден си в мислите,
всяка вечер те сънувам.
Все се будя в нощите,
че съм добре се преструвам.
Но не съм добре,
не успях да се оправя,
каквото и да правя,
не мога да те забравя.
Уморих се.
Признавам си.
Лека нощ, любов.
Да те сънувам обещавам си. 

© Ивета Врескова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Искрено ви благодаря. Радвам се, че ви е харесало.
  • Изключително красиво, топло, искрено, истинско и тъжно!!Докосна ми сърцето!!! БРАВО!! Заглавието много ми хареса!!Пожелавам ти да не страдаш, да си добре!!Любовта винаги побеждава!!
  • харесах!
Random works
: ??:??