Този дъжд не тежи на картината,
а от сънена рамка прелива.
Има плетка на мого години
и не са гласовете му сиви.
Не посяга за четчица времето
и оставя щастливо платното...
Тази вечер ще дойда при тебе и
най-узрелият танц ще ни топли.
За добро... вдетинено глухарче,
ще е мокрият белег на фона
и ще види,
че Бог разговаря
тук с една срамежлива икона.
и най-ми хареса творбата ти "Нищото" Поздравявам те, че си разработила тази дълбоко философска тема! Ще те следя с интерес...и ти благодаря!
Иренче - имам много спомени от красотите, които твориш...радвам се, че си тук!
Ники
Бъдете вдъхновени!