Apr 30, 2018, 9:41 PM

Леко смешно 

  Poetry
303 0 0

чуден ден в зоопарка
слон язди крокодил
пингвинчета играят на петанка
таралеж в клоунските гащи се е скрил

 

две меченца сладки
със солети вършат чудеса
три момиченца със забрадки
смеят се на тези чудеса

 

майка с бебе в количка
на ластика играе в захлас
а лъвът като пойна птичка
арии припява с пълен глас

 

един намусен татко с мустак
на маймуните се ококори
а те отвърнаха му с припинателен знак
червени дупенца отгоре

 

чуден ден в зоопарка
детска глъч на шир и длъж
бабка с козата си клюкарства
а внукът пред щрауса прави се на мъж 
 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??