The work is not suitable for people under 18 years of age.
Въпрос ли е въпросът?...
в безмълвна тишина...?
Аз падам -
конфетно пръснат
на атоми стаени в празнота.
Очите ми чертаят орбити -
Ван Гогови слънца.
Носът ми пише сетните си мисли
диагонално по стъкло на влак,
догонил капка от случаен дъжд...
след 451 по Фаренхайт.
...И хоризонтът е подводница -
"Минерва"
в перископичната дълбочина.
...Аз падам
в безпомощността на отговорите...
в безсмислието на реда...
в небитието на рождението.
Виделина! -
поредната илюзия след залеза...
0, 9999999999..., но никога 1.
И свободата - да свалиш корсет,
за да наденеш друг!...
Безкрайно разминаване
на влюбени очи
на гари полудели от мълчание.
...Аз падам - пръска сперма
от собственото си признание...
Христос - свален от кръста...
лишен от наказание...
Вселената е само ехо
от неродени същества...
и бъдеще превърнато
в Страдание!
© Младен Мисана All rights reserved.