Sep 13, 2012, 11:16 PM

Лепнеща тишина 

  Poetry
540 0 2



Утринна мъгла 

полепнала
по клоните и по листата,
притиснала
на птиците перцата,
а те немеят,
крила не могат да разперят,
за да полетят.

 

Лепнеща тишина…

 

Но тя не може
на слънцето да устои –
от усмивката му,
мъглата се смалява,
става лека,
лека,
лека…
и изтлява.
 
 
 


 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??