Лято е ,
а сняг вали в моята душа.
Лято е ,
но студ изпълва ме сега.
Няма те, няма те до мен,
с мъка ти изпълни моя ден.
Слънцето не изгрява вече,
черно-бял е деня
и покой търся, но не го намирам
даже и в съня!
Не приемай като обвинение това.
Просто стих е, посветен на любовта.
Не те упреквам, че друг път избра,
надявам се пак да срещнеш любовта,
приятел, знай, имаш зад гърба ,
ако някой ден изпаднеш във беда.
© Митко All rights reserved.