Aug 2, 2011, 12:29 AM

Летни палавници 

  Poetry » Other
916 0 11

Виж, една вълна - щастливка, 
рошла, с палава усмивка 
с много обич те прегръща 
и в морето пак се връща! 
После с други се разлива 
и брега с любов приспиват, 
той сънува уморен 
ласките им ден след ден. 
А когато се събуди, 
дълго-дълго им се чуди, 
все си шепнат и бърборят - 
нямат ли за миг умора.


© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??