Jan 23, 2011, 6:27 PM

Летящи деколтета 

  Poetry » Other
936 0 4

От висините на Космоса
Земята е полуоблечена,
покрита със син плащ -
почти секси.
От височината на човешки ръст
еротично изглеждат облаците
с провисналите деколтета.
Безшумно променят си облиците,
но винаги отминават невръстни и девствени.

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??