Нужен си ни, Апостоле, свят,
да премахнем враждите между нас,
радостта и щастието да нямат цвят,
да се кланим само пред житния клас.
Нужен си ни, Апостоле, безкрайно,
да върнеш вярата в душите наши,
че без вяра за никъде сме е знайно,
колкото да се делим на "наши" и "ваши".
Нужен си ни, Апостоле, лъчист,
да ни поведеш в спасителна посока,
да отворим на чисто новия лист
и кажем "НЕ" на лъжата безока.
Нужен си ни, Апостоле, справедлив,
злото в дните си да победим,
звънко да блесне изгрев приветлив
и мечтите си в дела да претворим.
Нужен си ни, Апостоле, днес,
да ни посочиш правилния път
и без ратуване на личен интерес
да ни изведеш от злия кръстопът.
© Кръстина Тодорова All rights reserved.
Поздрави и от мен за теб!
Пожелавам ти успех и късмет във всичко и
във всички дни! БЪДИ ЩАСТЛИВ!