В черната нощ погледнах навън
И видях лице в прозореца
Зловещо лице в прозореца
То ме гледаше без свян
В очите му желание за мъст
Бледо като восък от свещ
Направех върху себе си кръст
А то стоеше без свян
Това лице в прозореца
Зловещо лице в прозореца
Исках поглед да извърна
Но от ужас стоях като пън
Исках на Бог да се моля
Да свърши кошмарният сън
Да не виждам това лице в прозореца
Това зловещо лице в прозореца
Луната сляпа бездиханна
Увиснала в адската бездна
Като обесен отдавна мъртвец
Промълвих молитва последна
Това не е сън
Дошла е вече смъртта
А в очите му желание за мъст
Ах това лице в прозореца
Зловещо лице в прозореца
© Мъртвец All rights reserved.