May 15, 2017, 9:02 AM

Лицемери 

  Poetry » Other
774 1 9

Лицемери сме в живота ни забързан,

трупаме си капитали и имоти,

колко кратък е живота ни единствен

и отминаваме хуманното с премрежени от безразличие очи.

 

Лицемери сме, дори сме мизантропи,

а с колко малко доброта светът ще променим

и вместо да обичаме предимно себе си

би могло да даваме от нашата любов на всеки.

 

 

© Борислав тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??