Jun 22, 2011, 11:01 AM

Лицемерно 

  Poetry » Love
862 0 3

Не,

не го целувам,

а по устните му

спомени рисувам -

в затворените си очи

пак тебе жадувам.

 

И не ги отварям -

да не виждам него,

да не виждам тебе,

така те жадувам -

в затворени очи

отварям мечти…

 

Не,

не го прегръщам,

а спомени само си връщам,

ръцете негови държа,

а все така по тебе тъжа…

 

Лицето ми навярно и то блести,

но дали знаеш, че това са

хилядите сухи сълзи,

изтекли нямо от моите очи…

© Влади Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??