Sep 17, 2007, 9:08 PM

Лицето на страха 

  Poetry
690 0 11

Лицето на страха е мръсно
и с белези от истини премазани,
но днес е рано,утре ще е късно
за греховни мисли, ненаказани.



И е мъртво, сякаш бездиханно,
с очи от стъклена прозрачност,
изцъклен поглед, виждащ само
на сълзите бялата невзрачност.



Нощем скрито в ъгъла на тъмно,
чака да се стопля и заспя,
да сънувам как летя по стръмно
и вик да ме разкъса през нощта.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??