Apr 6, 2010, 9:18 PM

Lifetime 

  Poetry » Other
1039 0 1

Чувствам се толкова щадяща се и
понякога прекалено отдаваща се...
Боря се с мъката, която все по-често
ме застига, боря се, но силите ми сякаш
отмаляват и все по-слаба ставам, но не се
предавам! Фонът на живота ми не е черен!
На моменти светлее и за тези моменти човек
си заслужава да живее! Нацепена от мрак и
страдание, болка и разруха, аз все още дишам
и желая надеждата ми никога да не угасва...



лирическа миниатюра: Радостина Бешпарова :)

© Ралица Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много познато... но никога не бих могла да го опиша по този начин
Random works
: ??:??