Jun 17, 2010, 1:09 AM

Липово 

  Poetry » Love
463 0 8

Умиля ми тротоара,

че стъпваш по него,

а той сияе,

прегърнал аромата

на липи.

 

Вечер

събличам гласа ти -

звън на душа...

вдишвам го с тъмна кожа -

ухае липово...

 

а аз го галя, галя...

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??