May 14, 2008, 3:15 PM

Липса (lack of motions) 

  Poetry » Other
592 0 0
Ти си тайният копнеж.
Ти, на който името му липсва.
Ти си песен неизпята.
Ти, на който душата му не чувства.
Ти си крепостта студена.
Ти, на който зад стените сърцето не тупти.

Ти си моята жарава.
Ти във огнищата горял, във пепелища тлял.
Ти си истината груба.
Ти във живота не живял, във нереалното растял.
Ти си пагубна заблуда.
Ти във моето сърце цъфтял, във мойте мечти живял.

© Снежана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??