Oct 29, 2013, 9:06 AM  

Липси 

  Poetry » Other
485 0 0

 

 

корени

клони

птици на път
есен е

лятото тръгна на юг
в празните паркове скита нощта
спъва се

в купища златни листа
сгушени в пейките спят ветрове
няма ги

волните ни гласове
споменът връща ме

в нашия свят
стигане

нямахме в онзи миг свят
кестени ронят се както преди
топъл дъх

светъл смях

дни без бодли

кламери

клаксони
време без плът

бие сърцето ти
в моята гръд

любовта шепне ми:

“нямат вина

младостта старостта и (п)есента”

 

 

___________________________

 

с тази песен...   =>>>

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??