Jul 11, 2013, 10:44 PM  

Липсваш ми 

  Poetry » Other
1150 0 3


На Ива.

 

---

 

Липсваш ми.
Безцветно утро.
Ден безсмислен с капчица
надежда.
Мечта една за друго утре,
за миг красив, откраднат от съдбата,
копнеж за допир с твойта същност.

Липсваш ми.
Прашинка бяла в мрака
черен.
Парче елмаз насред пустиня.
Изгубен къс от мойто цяло.

Липсваш ми.
Дълги вечери, окъпани в
мисли.
Секундите са вечност, а
дните са безкрайност.
Няма те, светът е монотонност,
негатив на черно бяла снимка.

Липсваш ми.
Червен рубин в купчина
от есенни листа.
Покрито огледало на душата моя,
няма те, светът изчезна с теб.
Съдбата, благосклонна, сега е
мълния насред поле от болка,
удря безпощадно и преминава.

Липсваш ми.
Откачен свят, забързан делник.
Куфарче и вратовръзка.
Свят без мечти, без любов, без
чувства, където реалността
не съществува.
Градя мечти в този свят нереален,
където двама с теб сме неразбрани.

© Димитър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??