Feb 2, 2011, 10:03 PM

Липсваш ми 

  Poetry » Love
980 0 3

Липсваш ми

Толкова близо
и в същото време
толкова далеч
е сърцето ти от мен.

Всеки миг, всеки ден
не спирам да копнея
за деня, в който ти
ще се върнеш при мен.

Чувствам те толкова близък,
че се питам дали
ако се разхождам сама,
ще доловиш вълните ми.

Липсват ми усещанията
на ръка в ръка,
поглед в поглед,
коса в коса, всичко,
свързано с теб.

И ето пак -
времето сякаш е спряло.
Часовникът тиктака,
но прекалено бавно...

Стоя до прозореца ù,
вперила поглед в мрака студен,
аз гледам дъждовните капки
как текат и носят тъгата на мен.

Навън е тъмно.
Луната я няма,
но още по-тъмно
е в моята душа.

Не си до мен и
няма да ме прегърнеш.
Няма да ме целунеш.
Няма да те усетя,
а толкова силно те желая...


Йоана Р. Николова
27.06.2010 г.
(за Деян Иванов)

© Йоана Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хахаха... Готини коментари :D Всъщност бях в Русия за малко... и за това е този стих
  • Мило дете,не страдай !Друг Дамян 6те се появи и 6те те заобича.
Random works
: ??:??