Sep 8, 2013, 7:10 PM

Липсваш ми 

  Poetry » Other
690 0 1

Късче от сълза - тъга върлува,
късче от мен - теб, мила, целува.
Не тъгувай, аз ще се върна,
не тъгувай, скоро ще те прегърна.
Ще изкарам пари за нормален живот,
чувствам се зле тук, но нямам избор.
Чужбина - място за спасение,
Чужбина - Българско разцепление.
Народът бяга - оставя любимата си,
любимата си страна и природа.
Моя мила родна сияйна прекрасна,
страна зелена тъй хубава, ясна.
Животът далече от тебе ме тласна,
моята дума за жалост е безгласна.
Избор нямам, трябва да живея,
и знай, родина моя, за теб всеки ден копнея!

© Радослав Луджов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??