May 22, 2006, 9:43 AM

Липсваш ми! 

  Poetry
1086 0 4
  • Липсваш ми, липсва ми погледът ти,
    който ме прави добра и безгрижна.
    Като морска вълна, която се разлива,
    търсейки брега, така те търся в нощта,
    да се докосна до теб - липсваш ми!
    Една неизвестна обич, поникнала в мен,
    разцъфтяла и нежна - липсваш ми!
    Как да заспивам след дългият ден?
    Теб те няма до мен, а искам те!
    Посадена си в мене, любов... и обичам те!
    Телефон и писма, твоите думи в нощта
    ме приспиват и нежно ме галят,
    а те няма до мен, няма те... Ето, капва сълза.
    За кого ли е тя? За мен или теб? Забрави -
    вече  е много късно, а аз съм сама.
    Мислите  към теб все летят и мълвят,
    липсваш ми, имам нужда от теб.... сега.
    Нощта отнесе моите мисли, те към теб летят,
    а ти, моя любов, чу ли на сълзите ми песента
    и видя ли моята болка в тази сълза?!

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??