Nov 13, 2008, 5:22 PM

Липсваш ми 

  Poetry » Love
995 1 6

Помниш ли, когато тръгна,

побързах аз да се обърна,

не те възпрях, не те и питах

"кога", "защо", прикрих сълзите...

 

Побързах в някаква посока,

опари ме тъга жестока,

но помниш ли, не се обърнах,

дори с очи не те прегърнах...

 

Аз знам, че гледал си след мен,

че бил си сам така сломен,

че вечер шепнеш на луната,

да ме потърси в тъмнината...

 

Да ми прошепне с думи нежни,

че обичта ти е безбрежна

и  без значение къде си,

лика ми пазиш във сърце си...

 

И тя ме гали всяка нощ,

потапя ме във сън-разкош,

във който ти си вече вкъщи

и топличко във теб се сгушвам...

© Силвана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??