Oct 22, 2008, 8:17 AM

Листопад 4 

  Poetry » Phylosophy
898 0 24

Примирени, днес лежите

върху голата земя.

Колко спомени таите,

тъжни есенни листа!...

 

Бяхте близо до небето,

ласкав вятър ви шептя...

Лъч от слънцето поехте,

пълен с щедра доброта.

 

Като птици пожелахте

да летите... А сега

стенете върху земята,

натежала от тъга...

 

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??