"Малката машинка"-
от дядо наричана,
много, много обичана...!
Днес бързината е проблем.
Няма прием.
От малка на труд научена.
Не искат да бъдеш обучена.
Трудолюбието се наказва!
Вратата се показва.
Имаш инат -
да развалиш нечий рахат.
Нямаш връзки.
Прекъсват мечтите ти дръзки.
За пръв път си валат!
© Василка Ябанджиева All rights reserved.