Jan 27, 2017, 11:59 AM

Лоши два-три стиха 

  Poetry » Love
205 0 1

По "Тиха песен" - Валери Станков.

 

Видях от теб постъпки непростими

и чух аз думите ти укорими.

 

Че ти попари свежите дървета

и ми разби душата на поета.

 

Направи ти и нощите ми черни

със думите и стъпките неверни.

 

Душата ми нацяло ти разлисти

и тук нацапа всчките ми листи.

 

Че ти си зла и тъй немилостива...

Да теб сърцето ми дори изстива.

 

Написах в края лоши два-три стиха

и те във мене любовта убиха.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Кольо, ти уби всичко поетично в мен! То бива да се пишат глупости, ама "Ти" направо къртиш миФки. Че И по Валери! Ах, думи "укорими"...
Random works
: ??:??