1. Черни ръкавички
децата сложиха си на ръчички,
в снежеца заиграха
и заедно се смяха.
2. Навсякъде вали,
навън си в белите мечти.
Весело лудувай в час,
в небесата с нас.
3. Весел ти бъди,
коледата радостно си посрещни
и за нищо не мисли,
в този миг си важен само ти
и твоите мечти.
© Даяна Кумпелова All rights reserved.