Oct 3, 2008, 8:50 PM

Луди петъци 

  Poetry » Humour
1343 1 27
автори: Елишка & gerrda




В петък съм луда. Дали ми личи?
Колко банално е - петъци, луди.
Нещо в главата ми силно дрънчи.
Май съм с компания. Има и други.


Просто е петък, не ми се сърдете,
циклофренията днес е на шест.
Всички нормални да бягат далече,
гонят се в мене безброй бесове.


В петък е жълто. И не, че е есен.
Малко на лудост, такъв е цветът.
Идва ми някаква смахната песен.
Само, че май си изгубих гласа.


Днес ми е петъчно, мръднах тотално.
Нямам спокойствие нито за миг.
Нещо изпушва във мене централно.
Давам на късо и мятам искри.


Токови удари в петъка... Густо!
Пълна анархия и деградация.
Що ли ме гони натрапчиво чувство?
Вече си плача за преинсталация.


Пречи ми мозъка, лудвам. На вас?
Действия разни. От смях да умреш.
Сменят се филми в главата през час.
Петък е лудост. Не действа Refresh.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??